Reduceri

Reduceri de toamna intre 20-50% la toate produsele (Noiembrie’ 2022)

Pe toata perioada lunii Noiembrie 2022 desfasuram o campanie de reduceri la toata gama de produse cu un discount cuprins intre 20%-50%. Oferta este valabila pentru clientii finali (persoane fizice sau juridice) la comenzile plasate prin intermediul site-ul nostru. Oferta este disponibila in limta stocurilor disponibile. Stocurile afisate pe site sunt reale si actualizate zilnic, expedierea coletelor facanduse in aceeasi zi in care a fost plasata comanda (Luni-Vineri, pentru comenzile plasate pana in 15:30-16:00). Transportul este gratuit la comenzile de peste 250lei. Livrarea se poate face prin curierat: Cargus Curier la adresa sau livrare prin Sameday EasyBox (locker). Plata se poate face card online direct pe site (Netopia Payment), numerar/card la curier, numerar/card la lockere sau op prin banca (in avans).
De exemplu la o comanda de 350lei veti achita cel mult 280lei iar transportul este gratuit.
Puteti verifica mai jos lista cu produse ce au o reducere de 30-50%:

Hitfish Carlig Pastrav Debarbetat Trout Saver, marime 8 (7buc/plic)

7,20 lei
Marimi : 8 Ambalare : 7buc/plic Culoare : BN (Black Nickel) Cod : TSSH-8Carlig single debarbetat cu ochet mare folosit in special pentru a pescuit la pastrav in zonele unde pescuitul se realizeaza in sistemul prinde si elibereaza (C&R). Ideale pentru a inlocui ancorele de pe oscilante, voblere si alte naluci. Poate fi folosit si in combinatie cu bila cheburashka (montura jig articulat)

Gloog Kalipso 60S, 6cm, 6gr (Sinking), N (Niebieski)

15,00 lei
Lungime : 6cm Greutate : 6grame Tip vobler : minnow Cod : GLG-KAL60S-N Denumire culoare : N (Niebieski) Evolutie : 1.5-1.8m (sinking) Recomandat la : pastrav, avat, stiuca, salau Mod de ambalare : 1 buc/pac Ancore : 2 buc x nr. 8 Cu bile : nu Fabricat in PoloniaKalipso 60S este un vobler de tip minnow recomandat pentru pescuitul pastravului, avatului, stiucii si al salaului pe rauri sau lacuri. Voblere Gloog sunt fabricate manual in Polonia : fiecare vobler, inainte de a fi impachetat, este testat intr-un bazin cu apa, astfel incat ceea ce trebuie sa faceti dupa scoaterea lui din pachet este sa va bucurati de timpul petrecut la pescuit.

Hitfish Ribby Shad 10.1CM (4 inch), culoare R76 (5buc/plic)

18,50 lei
Modelul Ribby Shad 10.1cm a fost proiectat astfel incat sa creeze cat mai mult zgomot in apa, provocand atacul pradatorului. Are un corp sub forma unui “acordeon”, ceea ce ii confera un efect de ondulare in apa si o coada de shad. Corpul spiralat al shadului il face deosebit de flexibila si de aceea inteparea este foarte eficienta. Aceasta naluca se preteaza foarte bine in pescuitul cu carlige offset, consistenta materialului permite iesirea facila a varfului carligului in momentul muscaturii si implicit inteparea pestelui. Recomandam ca nalucile sa fie tinute in plicul original pentru a-si pastra mirosul si gustul cat mai mult timp. Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori)Lungime :  10.1cm (4'') Greutate : 6gr Tip naluca : shad Recomandat la : salau, stiuca, somn, bass Cod : 121101-R76 Mod de ambalare : 5uc/plic Jig recomandat : 4/0 sau 5/0Scene & Taste Toate nalucile soft HITFISH sunt fabricate folosind tehnologie japoneza, dintr-un material puternic si flexibil GUMEXIM, ce au o aroma realista speciala (Scene & Taste). Trasatura lor distinctiva constand in faptul ca in compozitia siliconului a fost inclusa o varietate de arome si aditivi. Din acest motiv, daca pestele nu observa imediat "captura", mirosul natural poate atrage pradatorul de la o distanta mai mare. Fiecare model are propriul sau joc unic, ceea ce il face pe pradator sa creada ca in fata lui este o prada usoara.

KP Baits Natural Shad 8.75CM (3.5 inch), culoare 202 (Crystal Shad) (5buc/plic)

8,00 lei
Lungime : 8.75cm Greutate : 4.9gr Tip naluca : shad Recomandat la : salau, stiuca, somn Materialul silicon : made in USA Mod de ambalare : 5buc/plic (plic zip neinscriptionat + eticheta descriere) Jig recomandat : 2/0 - 3/0 Evolutie : sinking Cod : KPNS35-202 Culoare : 202 (Crystal Shad)Natural Shad este un shad subtire dar cu profil destul de inalt . Evolutia shadului este foarte naturala, iar unghiul cozii de 90 grade creeaza o miscare tentanta pentru pestii rapitori chiar si la o recuperare lenta. Finisajele perfecte si siliconul de calitate superioara folosit in productia acestei naluci va vor garanta succesul in capturarea pestilor rapitori : salau, stiuca, somn sau biban. Se poate folosi pe monturi jig normal, jig articulat (cheburashka), carlige offset, etc. Materialul din care este construite este foarte rezistent (made in USA). Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori – laminate).

Gloog Ares 70SR, 7cm, 8gr (Floating), PY (Perch Yellow)

24,00 lei
Lungime : 7cm Greutate : 8grame Tip vobler : crankbait Cod : GLG-ARS70SR-PY Denumire culoare : PY (Perch Yellow) Evolutie : 0.6-1m (floating) Recomandat la : stiuca, salau, avat, somn Mod de ambalare : 1 buc/pac Ancore : 2 buc x nr. 4 Cu bile : nu Fabricat in PoloniaAres 70SR, in ciuda formei care imita bibanul, este un vobler universal. In timpul zilei puteti pescui cu el la stiuca si avat iar in timpul noptii este un vobler excelent pentru pescuitul salaului si chiar al somnului. Voblere Gloog sunt fabricate manual in Polonia : fiecare vobler, inainte de a fi impachetat, este testat intr-un bazin cu apa, astfel incat ceea ce trebuie sa faceti dupa scoaterea lui din pachet este sa va bucurati de timpul petrecut la pescuit.

Hitfish Ribby Shad 10.1CM (4 inch), culoare R134 (5buc/plic)

18,50 lei
Modelul Ribby Shad 10.1cm a fost proiectat astfel incat sa creeze cat mai mult zgomot in apa, provocand atacul pradatorului. Are un corp sub forma unui “acordeon”, ceea ce ii confera un efect de ondulare in apa si o coada de shad. Corpul spiralat al shadului il face deosebit de flexibila si de aceea inteparea este foarte eficienta. Aceasta naluca se preteaza foarte bine in pescuitul cu carlige offset, consistenta materialului permite iesirea facila a varfului carligului in momentul muscaturii si implicit inteparea pestelui. Recomandam ca nalucile sa fie tinute in plicul original pentru a-si pastra mirosul si gustul cat mai mult timp. Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori)Lungime :  10.1cm (4'') Greutate : 6gr Tip naluca : shad Recomandat la : salau, stiuca, somn, bass Cod : 121101-R134 Mod de ambalare : 5uc/plic Jig recomandat : 4/0 sau 5/0Scene & Taste Toate nalucile soft HITFISH sunt fabricate folosind tehnologie japoneza, dintr-un material puternic si flexibil GUMEXIM, ce au o aroma realista speciala (Scene & Taste). Trasatura lor distinctiva constand in faptul ca in compozitia siliconului a fost inclusa o varietate de arome si aditivi. Din acest motiv, daca pestele nu observa imediat "captura", mirosul natural poate atrage pradatorul de la o distanta mai mare. Fiecare model are propriul sau joc unic, ceea ce il face pe pradator sa creada ca in fata lui este o prada usoara.

Damiki MU-45SS 4.5CM, 4.6Gr (Slow Sinking), 001 (Bubble Gum)

20,00 lei
Lungime : 4.5cm Greutate : 4.6grame Tip vobler : minnow Cod : DMK-MU45SS-001 Denumire culoare : 001 (Bubble Gum) Evolutie : slow sinking Recomandat la :  pastrav, clean, biban, avat, stiuca, salau, bass Mod de ambalare : 1 buc/pac Cu bile : da Carlige : 2 carlige single debarbetate Damiki Trout Special (culoare rosie)Damiki MU-45SS este un vobler conceput in principal pentru pescuitul pastravului. Datorita echilibrarii greutatilor interne, acest model se bucura de o actiune lenta (scufundare lenta - slow sinking), letala in momentul stoparii sau in monentul cand este pescuit cu jerk-uri mici (twitching). Carligele deberbetate cu care este dotat voblerul permit utilizarea acestui model in zonele in care se practica Catch&Release. Un model ideal pentru pentru rapitorii de mici dimensiuni, cum ar fi pastravul, bibanul sau cleanul.

Hitfish Ribby Shad 10.1CM (4 inch), culoare R122 (5buc/plic)

18,50 lei
Modelul Ribby Shad 10.1cm a fost proiectat astfel incat sa creeze cat mai mult zgomot in apa, provocand atacul pradatorului. Are un corp sub forma unui “acordeon”, ceea ce ii confera un efect de ondulare in apa si o coada de shad. Corpul spiralat al shadului il face deosebit de flexibila si de aceea inteparea este foarte eficienta. Aceasta naluca se preteaza foarte bine in pescuitul cu carlige offset, consistenta materialului permite iesirea facila a varfului carligului in momentul muscaturii si implicit inteparea pestelui. Recomandam ca nalucile sa fie tinute in plicul original pentru a-si pastra mirosul si gustul cat mai mult timp. Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori)Lungime :  10.1cm (4'') Greutate : 6gr Tip naluca : shad Recomandat la : salau, stiuca, somn, bass Cod : 121101-R122 Mod de ambalare : 5uc/plic Jig recomandat : 4/0 sau 5/0Scene & Taste Toate nalucile soft HITFISH sunt fabricate folosind tehnologie japoneza, dintr-un material puternic si flexibil GUMEXIM, ce au o aroma realista speciala (Scene & Taste). Trasatura lor distinctiva constand in faptul ca in compozitia siliconului a fost inclusa o varietate de arome si aditivi. Din acest motiv, daca pestele nu observa imediat "captura", mirosul natural poate atrage pradatorul de la o distanta mai mare. Fiecare model are propriul sau joc unic, ceea ce il face pe pradator sa creada ca in fata lui este o prada usoara.

KP Baits Lazy Shad 10CM (4 inch), culoare 100 (5buc/plic)

13,00 lei
Lazy Shad are un corp rotund cu o miscare foarte sensibila. Fiind o naluca siliconica versatila ne va "transmite" destul de repede daca intr-o zona in care pescuim exista sau nu pesti rapitori. Este un shad irezistibil pentru salai, stiuci si chiar somni. Disponibil in peste 100 de variante culori laminate sau standard (naturale, fluo, inchise) ideale pentru orice anotimp sau tip de apa. Este fabricat dintr-un material produs in USA de o calitate excelenta. Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori - laminate).Lungime: 10cm Greutate: 7.6gr Tip naluca: shad Recomandat la: salau, stiuca, somn Materialul silicon: made in USA Mod de ambalare: 5buc/plic (plic zip neinscriptionat + eticheta descriere) Jig recomandat: 3/0 - 4/0 Evolutie: sinking Cod: KPLS4-100nate).

KP Baits Slim Shad 10CM (4 inch), culoare 112 (Lime Blue Glitter) (5buc/plic)

7,00 lei
Lungime : 10cm Greutate : 5.5gr Tip naluca : shad Recomandat la : salau, stiuca, somn Materialul silicon : made in USA Mod de ambalare : 5buc/plic (plic zip neinscriptionat + eticheta descriere) Jig recomandat : 3/0 - 4/0 Evolutie : sinking Cod : KPSS4-112 Culoare : 112 (Lime Blue Glitter)Dupa cum sugereaza si numele acest model este un shad cu un corp subtire (slim) .Forma cozii ofera shadul-ui o actiune unica iar in timpul recuperarii aceasta balanseaza apetisant flancurile. Este recomandat in pescuitul salaului, stiucii sau a somnului. Se poate folosi pe monturi jig normal, jig articulat (cheburashka), carlige offset, etc. Materialul din care este construite este foarte rezistent (made in USA). Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori – laminate).

Gloog Ares 70SR, 7cm, 8gr (Floating), SC (Srebrno Czarny)

24,00 lei
Lungime : 7cm Greutate : 8grame Tip vobler : crankbait Cod : GLG-ARS70SR-SC Denumire culoare : SC (Srebrno Czarny) Evolutie : 0.6-1m (floating) Recomandat la : stiuca, salau, avat, somn Mod de ambalare : 1 buc/pac Ancore : 2 buc x nr. 4 Cu bile : nu Fabricat in PoloniaAres 70SR, in ciuda formei care imita bibanul, este un vobler universal. In timpul zilei puteti pescui cu el la stiuca si avat iar in timpul noptii este un vobler excelent pentru pescuitul salaului si chiar al somnului. Voblere Gloog sunt fabricate manual in Polonia : fiecare vobler, inainte de a fi impachetat, este testat intr-un bazin cu apa, astfel incat ceea ce trebuie sa faceti dupa scoaterea lui din pachet este sa va bucurati de timpul petrecut la pescuit.

KP Baits Slim Shad 10CM (4 inch), culoare 006 (Blue Pearl) (5buc/plic)

7,00 lei
Lungime : 10cm Greutate : 5.5gr Tip naluca : shad Recomandat la : salau, stiuca, somn Materialul silicon : made in USA Mod de ambalare : 5buc/plic (plic zip neinscriptionat + eticheta descriere) Jig recomandat : 3/0 - 4/0 Evolutie : sinking Cod : KPSS4-006 Culoare : 006 (Blue Pearl)Dupa cum sugereaza si numele acest model este un shad cu un corp subtire (slim) .Forma cozii ofera shadul-ui o actiune unica iar in timpul recuperarii aceasta balanseaza apetisant flancurile. Este recomandat in pescuitul salaului, stiucii sau a somnului. Se poate folosi pe monturi jig normal, jig articulat (cheburashka), carlige offset, etc. Materialul din care este construite este foarte rezistent (made in USA). Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori – laminate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *