Va prezentam o gama variata de produse pentru pescuit,
atent selectate pentru a va bucura de cea mai buna experienta.

Despre noi

Ce facem noi?

Importam, distribuim, comercializam, testam, pescuim, prindem, filmam, fotografiem si eliberam!

Promovam si sustinem exclusiv Pescuitul Catch & Release (Prinde si Elibereaza)

 

Viziunea noastra

Operam pe valorile esentiale ale familiei, prietenilor, colaboratorilor si distractiei. Facem acest lucru cu pasiune si precizie, pastrand in acelasi timp prioritatile noastre de caracter si angajament.

“Pescuitul ajungi sa-l “gusti” la adevarata si nobila lui valoare in momentul in care gasesti in tine puterea satisfactiei de-a elibera ce-ai prins ! Sa-i poti spune-n sinea ta pestelui : ” Multumesc pentru lupta , multumesc pentru senzatiile oferite , acum mergi si umple apele de puiet , sa ma pot intalni cu ei si peste ani !” . Ala este momentul , punctul in care pescuitul sportiv , recreativ isi merita acest apelativ . “

Ce ne propunem

Dorim sa creem o relatie stransa cu clientii nostri si sa le oferim produse bine selectate. Misiunea noastra de business este de a aduce produse unice si superioare la un pret accesibil, ajutand oamenii sa prinda mai multi pesti si sa se distreze cat mai mult in natura.

Istoria companiei

Suntem o companie noua pe piata din Romania, totul incepand in vara anului 2019. Este o companie fondata de pescari pasionati pentru pescari, fie ca sunt incepatori sau experimentati. Echipa este formata din pescari activi, cu ani de experienta in pescuitul la spinning, ce este gata sa impartaseasca experientele la pescuit cu dumneavoastra.
Scopul nostru principal este sa oferim produse de inalta calitate, majoritatea produsele din portofoliu nostru fiind testate personal de echipa noastra.

Pentru Pescuit SRL este importator si distribuitor in Romania a brandurilor :


👉 𝟑𝐒𝐓𝐀𝐍 Slovacia
👉 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐍𝐓 USA
👉 𝐃𝐀𝐌𝐈𝐊𝐈 South Koreea
👉 𝐆𝐋𝐎𝐎𝐆 Poland
👉 𝐆𝐎𝐒𝐄𝐍 Japan
👉 𝐇𝐈𝐓𝐅𝐈𝐒𝐇 Letonia
👉 𝐈𝐋𝐁𝐀 Italy
👉 𝐊.𝐏 𝐁𝐀𝐈𝐓𝐒 Finland
👉 𝐊𝐀𝐌𝐀𝐓𝐒𝐔 Poland
👉 𝐊𝐎𝐍𝐆𝐄𝐑 Poland
👉 𝐌.𝐇𝐎𝐎𝐊𝐒 Japan
👉 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑 𝐇𝐎𝐎𝐊𝐒 Japan
👉 𝐏𝐑𝐄𝐃𝐀𝐓𝐄𝐊 Australia
👉 𝐑𝐘𝐎𝐁𝐈 Japan
👉 𝐒𝐏𝐈𝐍𝐌𝐀𝐃 Poland
👉 𝐕𝐈𝐃𝐑𝐀 𝐋𝐔𝐑𝐄𝐒 Serbia

Aveti un magazin cu articole de pescuit si doriti sa deveniti un magazin partener?

Tot ce trebuie sa faceti e sa va creeati un cont de distributie pe site-ul nostru :

CONT DISTRIBUTIE (Magazin Partener) 
 https://pentrupescuit.ro/inregistrare-cont-distributie/ 

Imediat dupa ce ati trimis datele spre verificare va veti putea autentifica pe site dar veti avea acces doar la preturile recomandate de vanzare. O data ce reusim sa verificam datele dumneavoastra va vom modifica contul in asa fel incat sa aveti acces la preturi de distributie. Inainte de a plasa comenzile trebuie sa verificati daca ati introdus datele corect la adresa de facturare respectiv adresa de livrare (daca aceasta difera fata de cea de facturare)

Pentru alte informatii ne puteti contacta prin formularul de contact

telefon / whatsapp : 0744606231

 

Ce va putem oferi ?

Puteti plasa comenzi online pe site-ul nostru 24/7 .Dupa exepedierea coletului veti primi pe email factura in format electronic si numar de awb al expedierii.

 

Fiind unici importatori si distribuitori a brandurilor noastre garatam ca produsele sunt 100% originale.

Oferim sfaturi sau informatii clientilor (consultanta gratuita) despre toate produsele comercializate, tehnici de pescuit, monturi, etc

Termenul de livrare al firmelor de curierat CARGUS Courier sau Sameday in Easy Box este de 24-72 ore de la preluarea coletelor (in functie de localitatea de destinatie). Dupa procesarea comenzilor veti primi un mesaj in contul dumneavoastra sau email cu numarul de AWB.

Puteti viziona cataloagele brandurilor importate si distribuite de catre firma noastra in format pdf : https://pentrupescuit.ro/cataloage/

Oferim produse mostre pentru testare , promovare magazinelor partenere sau potentialilor clienti.

Cautam de asemenea colaboratori in toata tara (pescari de spinning) pentru testare si promovare produse.

Prezentari detaliate, ilustratie bogata (poze reale), materiale video, articole pe blog.

Pentru magazinele online punem la dispozitie baza de date cu produsele in format xls / csv / xml + posibilitatea actualizare stocuri prin ftp sau email