Transport si livrare

Modalitati de Transport/Livrare

PENTRU PESCUIT SRL expediaza comenzile prin curier rapid Fan Courier si DPD Courier :

In localitatile in care nu se poate expedia prin Fan Courier, kilometri suplimentari (sau la cererea clientilor) coletele vor fi expediate prin DPD COURIER (in unele localitati DPD Courier livreaza coletele doar o data sau de doua ori pe saptamana in zile prestabilite). Coletele expediate prin DPD Courier vor avea acelasi cost de livrare.

Costuri livrare (Cont Client) livrare cu ramburs : 
– pentru valori cuprinse intre 1-99,99lei -> 15lei (TVA inlcus)
– pentru valori cuprinse intre 100-199,99lei -> 10lei (TVA inlcus)
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 200lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Costuri livrare (Cont Client) livrare cu plata in avans prin OP in banca: 
Daca optati pentru plata prin banca va rugam sa asteptati procesarea comenzii si primirea proformei/facturii prin email pentru a afla suma totala de plata.
– pentru valori cuprinse intre 1-99,99lei -> 10lei (TVA inlcus)
– pentru valori cuprinse intre 100-149,99lei -> 5lei (TVA inlcus)
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 150lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Costuri livrare (Cont Distributie – Magazin Partener)
– pentru valori cuprinse intre 1-499,99lei -> 15lei (TVA inlcus)
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 500lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Magazinele Partenere (Cont distributie) pot ridica coletele direct din depozitul nostru situat in Str. Fermelor, nr.26, Piatra-Neamt, Jud.Neamt (va rugam sa specificati in detaliile suplimentare ale comenzii sau telefonic acest lucru). 

*Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 7lei (TVA inlcus) pentru livrarea Sambata
Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului pentrupescuit.ro daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

*DPD Courier nu livreaza colete sambata

Listele localitatilor fara kilometri suplimentari: 
– Puteti vizualiza aici lista localitatilor – Fan Courier

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul FAN COURIER cel mai apropiat sau livrare prin DPD COURIER pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara). Se poate opta si pentru ridicare colet din sediul DPD COURIER (trebuie specificat acest lucru in Nota de comanda).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul pentrupescuit.ro si se va regasi pe factura emisa catre client.

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie, firma de curierat aleasa (in unele localitati DPD Courier livreaza coletele doar o data sau de doua ori pe saptamana in zile prestabilite)

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.

Urmarire colet AWB Fan Courier

Urmarire colet AWB DPD Courier

0
    0
    Cosul tau
    Costul tau este golIntoarce-te in magazin