Transport si livrare

Modalitati de Transport/Livrare

PENTRU PESCUIT SRL expediaza comenzile prin curier rapid : FAN COURIER  (www.fancourier.ro) – Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Costuri livrare (Cont Client) livrare cu ramburs : 
– pentru valori cuprinse intre 1-99,99lei -> 15lei (TVA inlcus)
– pentru valori cuprinse intre 100-199,99lei -> 10lei (TVA inlcus)
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 200lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Costuri livrare (Cont Client) livrare cu plata in avans prin OP in banca: 
Daca optati pentru plata prin banca va rugam sa asteptati procesarea comenzii si primirea proformei/facturii prin email pentru a afla suma totala de plata.
– pentru valori cuprinse intre 1-99,99lei -> 10lei (TVA inlcus)
– pentru valori cuprinse intre 100-149,99lei -> 5lei (TVA inlcus)
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 150ei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Costuri livrare (Cont Distributie – Magazin Partener)
– pentru valori cuprinse intre 1-499,99lei -> 15lei (TVA inlcus)
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 500lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Magazinele Partenere (Cont distributie) pot ridica coletele direct din depozitul nostru situat in Str. Fermelor, nr.26, Piatra-Neamt, Jud.Neamt (va rugam sa specificati in detaliile suplimentare ale comenzii sau telefonic acest lucru). 

*Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 7lei (TVA inlcus) pentru livrarea Sambata
Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului pentrupescuit.ro daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Listele localitatilor fara kilometri suplimentari: 
– Puteti vizualiza aici lista localitatilor – Fan Courier

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul FAN COURIER cel mai apropiat pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul pentrupescuit.ro si se va regasi pe factura emisa catre client.

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.