Toate mulinetele si lansetele comercializate de firma Pentru Pescuit SRL beneficiaza de 1 an garantie (12 luni).

In cazul în care produsul prezinta un defect de fabricatie, acesta va fi reparat. Daca nu poate fi reparat, il vom înlocui cu unul identic sau similar ca specificatii tehnice, in termen de maximum 45 de zile de la primirea produsului defect. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor (daca este cazul) vor fi suportate de cumparator.

PentruPescuit.ro acorda o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

Transportul produselor la care se cere solutionarea garantiei poate sa fie facut atat prin firme de curierat, cat si prin predarea directa la depozitul nostru din Strada Fermelor, nr.26, Piatra-Neamt. In situatia garantiilor, transportul produselor intra in atributia cumparatorului.

Garantia nu este aplicabila in urmatoarele conditii:
-reparatii sau modificari facute de persoane neautorizate asupra produsului.
-uzuri normale ale produsului.
-utilizari necorespunzatoare sau in conditii improprii.
-la garantia lansetelor intra blank-urile rupte circular, sustinute de testul defectoscopic, ce evidentiaza fisuri sau depuneri inegale de carbon in sectiune.
Daca lanseta nu prezinta astfel de defecte, se considera ca a fost rupta in urma unei folosiri necorespunzatoare si in astfel de cazuri nu se ofera garantie.
Blank-urile ce prezinta fisuri longitudinale nu beneficiaza de garantie, deoarece aceste defecte apar numai in situatia lovirii lansetei sau a mufarii incorecte .

Mulinetele sunt acoperite de o perioada de garnatie de 12luni. Garantia incepe la data achizitionarii produsului.

AVERTISMENT : Atunci cand aplicati drepturi de garantie, va rugam sa trimiteti produsul dvs. curatat, cu certificatul de garantie in original (daca a fost primit) si dovada achizitiei (factura fiscala printata sau in format electronic). Data la care certificatul de garantie este confirmat trebuie sa corespunda cu data achizitiei. Garantia se aplica exclusiv greselii materiale. Garantia nu se aplica daunelor cauzate de utilizarea produsului in contradictie cu utilizarea prevazuta, deteriorarea mecanica sau interferenta neautorizata cu produsul de catre o alta persoana, ca centrul de service autorizat al importatorului / distribuitorului in Romania.

Instructiuni de utilizare mulinete:

1. Alegeti grosimea firului in functie de tipul de pescuit pentru care este destinata mulineta. Sa nu suprasolicitati tamburul cu fir. Respectati dimensiunile firului care sunt trecute pe mulineta. In caz contrar, linia poate cadea sub tambur.
2. Impiedicati imprastierea nisipului si a altor impuritati in mecanismul mulinetei.
3. Atasati mulineta pe mandrina si insurubati. Strangeti cu atentie mandrina pentru a evita deteriorarea.
4. Destrangeti tamburul dupa partida de pescuit, curatati-l si uscati-l bine.
5. Evitati inundarea mulinetei cu apa. Nu tineti mulineta uda intr-un ambalaj impermiabil pentru o perioada mai multa de timp, deoarece exista riscul deteriorarii componentelor, ducand la o functionare greoaie si zgomotoasa a mecanismului din mulineta.
6. Nu utilizati niciodata carcasa pentru a purta mulineta. Protejati mulineta de deteriorari sau socuri mecanice.
7. Nu strangeti niciodata frana mulinetei la maxim. Strangeti frana atat incat sa nu se rupa linia in timpul manipularii pestelui.
8. Cand expira garantia, sunt necesare lubrifinati si uleiuri pentru ungere, care sunt destinate pentru mecanisme fine. Intreinerea mulinetelor se face prin servisul magazinului nostru de pescuit sau a distribuitorului / importatorului marcii in Romania, evitand astfel interferentele inutile.
9. Daca va place pescuitul prin plantare, nu dati drumul la fir utilizand frana. Slabiti utilizand tamburul.

Important! Toate produsele achizitionate, in momentul cererii garantiei, trebuie livrate in ambalajul original daca se solicita înlocuirea sau repararea acestora. Clientul trebuie sa trimita produsul catre Pentru Pescuit SRL în termen de maxim 7 zile de la data reclmarii neconformitatilor. Cheltuielile de returnare a produsului în garantie vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produsului, daca este cazul, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.