Video-uri noi pe canalul nostru de Youtube in Decembrie’ 2020 Leave a comment

Dupa o lunga pauza revenim cu noi video-uri din partidele noastre din anul 2020. Avem foarte mult material video din ultimile luni : vom incerca sa postam cel putin 1-2 video-uri / saptamana. 

Pentru a fi la zi cu noutatile video nu uitati sa va abonati la canalul nostru de YouTube : https://www.youtube.com/user/PentruPescuit?sub_confirmation=1

In primul video sunt imagini din doua partide (Iunie’ 2020 imediat dupa ce s-a terminat prohibitia si Noiembrie’ 2020). Specia vizata a fost salaul. In amandoua partide am prins cu Hitfish Tukashine 8.9cm – o naluca pe care o pescuim cu o mare incredere si care ne-a adus multe rezultate in ultimi 2 ani. Am testat si jigurile turnate peMeito Hooks (made in Japan) si putem spune ca sunt excelente !

Pescuit la avat pe bratul Sulina (Delta Dunarii) Octombrie’ 2020 cu voblerele Damiki Striker 90SP – Bratul Sulina intre localitatile Gorgova si Crisan (catch & release)Avand in vedere ca nu prea avem unde sa pescuim dupa avat in zona noastra din jud.Neamt si pentru ca pescuitul la stiuca nu prea aducea rezultate satisfacatoare, am hotarat sa ne axam pe speciile care se hranesc mai bine in acea zi (facem o iesire pe an in Delta Dunarii, de maxim 3-4zile).Firma noastra importa si distribuie foarte multe naluci recomandate in pescuitul avatului, asadar am luat cu noi o gramada, cu gandul de a le testa / pescui. Am reusit sa prindem cu unele dintre ele iar in acest video veti vedea cativa avati ce au fost capturati la un vobler minnnow / jerkbait de la producatorul Damiki si anume Striker 90SP : 9cm / 11gr. Un vobler care se lanseaza foarte bine, sta foarte bine in curent puternic, coboara pana la 1m (adancimea la care se hraneau avatii in acea perioada). Verificati oferta completa Damiki Striker 90SP AICI

Lacul Izorul Muntelui, Bicaz – 28, 29 si 30 August’ 2020 Un video putin mai lung (peste 30min) din 3 zile consecutive in care am pescuit dupa biban in acelasi loc : vineri 28 August si duminica 30 August din barca impreuna cu Ilarion si sambata 29 August de pe mal. Am reusit sa prindem in total 6 bibani intre 34cm si 40cm , cu aceeasi naluca Hitfish Bleakfish 7.5cm culoarea R136 + un microjig Meito nr.1/0 – 7gr.

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, 15 Mai’2020. Abia se deschisese pescuitul dupa lockdown-ul din primavara si eram nerabdatori sa iesim la pescuit. Cum lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, este lac de munte, pescuitul la pastrav s-a deschis anul asta pe 01 Aprilie. Am prins destui pastravi (in special fantanei dar si cativa curcubei) dar supriza a venit atunci cand Ilarion a intepat langa o viviera unde se creste pastrav, un frumos exemplar de salau. Echipamentul folosit nu l-a ajutat deloc dar cu rabdare l-am adus in barca. Lanseta: LJ 1.98m 1-7gr Mulineta: Shimano Sahara 1000 FI Fir monofilament 0.16mm Naluca : rotativa Ilba Tondo nr.2 , culoarea Fire Tiger Agrafa : Damiki Duolock Snap nr.0

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, Mai’ 2020 Cum lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, este lac de munte, pescuitul la pastrav s-a deschis anul asta pe 01 Aprilie dar din cauza lockdown-ului din primavara abia in luna Mai am putut iesi la pescuit. In acest video am pescuit dupa pastrav cu nalucile de la Spinmad : spinnertail-urile Crazy Bug 6gr si Jigmaster 8gr, Cicadele Hart 9gr si voblerele Impulse Pro 5cm/6.5gr. Cele mai multe capturi au fost din specia fantanel dar am prins si cativa curcubeu. Verificati oferta completa Spinmad aici

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, 05 Iulie' 2020 – O zi calduroasa de vara in care dupa ce am “alergat" dupa clean si am reusit sa prindem doar cativa, am hotarat sa pescuim cu gume la salau. Locul “la tunel" mai tine exemplare frumoase de salau in perioada calda, mai ales daca nivelul apei din lac este sus si structurile de beton sunt acoperite de apa. Am testat nalucile de la K.P Baits Lazy Shad 7.5cm si Original Shad 6.25cm si am prins 2 salai frumosi (erau primii salai prinsi de catre noi la aceste naluci).

Delta Dunarii – Octombrie 2020 – Bratul Sulina intre localitatile Gorgova si Crisan (catch & release). Avand in vedere ca nu prea avem unde sa pescuim dupa avat in zona noastra din jud.Neamt si pentru ca pescuitul la stiuca nu prea aducea rezultate satisfacatoare, am hotarat sa ne axam pe speciile care se hranesc mai bine in acea zi (facem o iesire pe an in Delta Dunarii, de maxim 3-4zile). Firma noastra importa si distribuie foarte multe naluci recomandate in pescuitul avatului, asadar am luat cu noi o gramada, cu gandul de a le testa / pescui. Am reusit sa prindem cu unele dintre ele iar in acest video veti vedea cativa avati ce au fost capturati la un spinnertail Spinmad Jag 18gr – culoarea 0914.

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz – August' 2020 . In aceasta partida am pescuit impreuna cu Stefan (din barca lui – un linder 350) dupa biban si clean. Am pescuit cel mai mult cu voblerele Damiki Deep Disco 38, un model care ne-a adus multe capturi anul aceste pe lacul Bicaz : clean, biban, salau si pastrav.

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz – Septembrie – Octombrie' 2020. In aceasta partida am pescuit impreuna cu Puiu dintr-o barca Canadian de 4m + motor termic Mercury 20cp + electric Motorguide Xi3. Am pescuit cel mai mult la nalucile soft finlandeze K.P Baits Original Shad 5cm. Era prima partida cand pescuiam cu aceste naluci avand rezultate satisfacatoare. Am prins zeci de bibani frumusei si cativa strapi. Se pare ca in video am specificat gresit ca pescuiam la inceput cu o lanseta RTB, de fapt este o lanseta Shimano Diaflash ULS 0.8-8gr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Costul tau este golIntoarce-te in magazin