Video-uri noi pe canalul nostru de Youtube in Ianuarie’ 2021 Leave a comment

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, 17 Mai' 2020 . O partida in care am pescuit de pe mal la tunel (da , pescuim si de pe mal – iar la tunel pescuitul de pe mal dupa pastrav mi se pare mult mai spectaculos decat cel din barca). Am reusit sa prindem multi pastravi, cativa dintre ei fiind capturati la nalucile soft de la Damiki : Hameru Shad Tail 4.5cm si I-Grub 5.1cm

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, 2020 (August, Octombrie si Decembrie). In acest video sunt imagini din mai multe partide in care am prins cativa salai la naluca soft Damiki Edge Shad 10.2cm (o naluca ce ne-a adus mai multi salai frumosi pe acest lac).

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz – August' 2020 . In acest video sunt imagini din doua partide in care am pescuit impreuna cu Stefan dupa biban si clean. Am pescuit cu cicadele si spinnertail-urile Spinmad , reusind sa prind cativa cleni si bibani.

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, Noiembrie' 2020. In acest video sunt imagini din doua partide in care prietenul nostru Stefan, a pescuit cu o naluca soft Hitfish Puffyshad 7.6cm, armata ori cu jiguri Meito Hoooks 7-10.5gr sau jig articulat cu bila cheburashka 7-10gr + carlig Hitfish Dirct Hold 1/0 si a reusit sa prinda cativa bibani frumosi (intre 34 si 39cm) , ceva strapi si o stiuca (marlita).

Lacul Izvorul Muntelui, Bicaz August-Septembrie ‘ 2020 . In acest video sunt imagini din doua partide (una de la sfarsitul lunii august, cealalta de la inceputul lunii septembrie) in care am pescuit dupa biban si salau cu nalucile K.P Baits Original Shad 6.25cm. Am reusit sa prindem un exemplar frumos de biban de 37cm si 900gr si un salau  de 59cm. In rest am reusit sa prindem foarte multi pesti dar nimic mai mare. Culoarea castigatoare (care a confirmat pe lac si dupa aceasta partida) este 047.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *